S05E012 Studieschuld aflossen doe je zo

S05E012 Studieschuld aflossen doe je zo

Onze gasten Jennifer en Vanessa weten als geen ander hoe het voelt om ineens die studieschuld af te moeten betalen. Tijdens de studententijd is DUO voor veel jongeren namelijk een beste vriend. Ook voor Jennifer en Vanessa, maar later veranderde DUO helaas in hun grootste vijand. De zussen weten dus hoe moeilijk het is om een studentenschuld te hebben en zijn daarom hun eigen bedrijf gestart om andere mensen te helpen met het aflossen van hun schulden.

Studieschuld

Volgens Jennifer en Vanessa begint het al bij de onwetendheid over studieschuld. Zo is er weinig tot geen voorlichting voor studenten als het gaat om DUO. Hoe ga je hier namelijk goed mee om? En welke stappen kan je zetten om je schuld zo laag mogelijk te houden? Vervolgens gaat het mis bij de begeleiding om je schulden af te lossen. De zussen spreken uit eigen ervaring aangezien Vanessa inmiddels een studieschuld van €55.000 heeft afgelost en Jennifer nog €18.000 van de €57.000 moet.

Mingelisisters

De zussen zijn dus niet alleen ervaringsdeskundigen, maar ook nog eens de oprichters van het bedrijf ‘Mingelisisters’. Hun missie? Geld bespreekbaar maken en jou helpen je financiële doelen te bereiken! Dit doen ze middel van de BBB-methode (budgetteren, besparen en bijverdienen). Het is een methode die voor iedereen toepasbaar is en je helpt meer grip te krijgen op je financiën.

Coaching

Om mensen te kunnen helpen met hun schulden, hebben de zussen verschillende vormen van coaching bedacht. Zo hebben ze een gratis e-book geschreven, delen ze via hun socialmediakanalen tips en tricks en hebben ze verschillende trainingen ontwikkeld, zodat er voor ieder wat wils is.

Wil je nog meer ontdekken over de methode van de Mingelisisters en ben je benieuwd hoe de zussen jou kunnen helpen om je financiële doelen te bereiken? Luister dan naar de podcast, waar ze praktische tips en inzichten delen. De aflevering komt maandag 6 november online.

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *