S05E05 Chicks vs Boys over vreemdgaan

S05E05 Chicks vs Boys over vreemdgaan

Het woord vreemdgaan kan voor je buurvrouw (of man) iets anders betekenen dan voor jou. Zo denkt de één aan seksuele handelingen en de ander aan een emotionele connectie. De betekenis is dus niet duidelijk, maar er is één ding dat wel zeker is: de meeste mensen zijn van mening dat vreemdgaan een ‘no go’ is. Een gegeven waar we allemaal van op de hoogte zijn, maar wat veel mensen in de praktijk alsnog niet tegenhoudt om buiten de lijntjes te kleuren. Zo hebben onze Chicks het gevoel dat mensen tegenwoordig vaker vreemdgaan, maar is dat ook echt zo?

Chicks On Screen

Om erachter te komen of mensen inderdaad vaker vreemdgaan in vergelijking met vroeger, zijn de Chicks, Leonida en Sarah-Louise, op onderzoek uitgegaan. In de Chicks On Screen aflevering gaan de meiden in gesprek met een relatietherapeut die haar mening en expertise deelt over het onderwerp en gaan ze in gesprek met verschillende meiden op straat. Daarom hoog tijd om de Boys ook eens bij dit gesprek te betrekken.

Chicks vs. Boys

In deze nieuwe Chicks vs. Boys editie mag je pittige stellingen en vragen verwachten, want deze keer gaan we het gesprek niet uit de weg. Voor eens en voor altijd willen we antwoord op de vraag: “Waarom gaan mensen eigenlijk vreemd?”

Experts

Zowel de Chicks als de Boys hebben een eigen mening over het onderwerp vreemdgaan. Zo hebben wij van Chicks and The City het gevoel dat vreemdgaan steeds vaker voorkomt en tegenwoordig ook genormaliseerd wordt, maar is dat echt zo`? Om hier achter te komen krijgen zowel de Chicks als de Boys de kans om een aantal vragen te stellen aan relatietherapeut Esther Cat. Als oprichtster van de Praktijk voor Liefdestherapie heeft zij enorm veel ervaring en expertise op dit gebied.

Deze aflevering is vanaf vrijdag 16 juni te beluisteren via de bekende podcastplatformen zoals Spotify, tot dan kan je onze eerdere afleveringen beluisteren!

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *