SINTFEEST IN DE DOELEN

Nog vier nachtjes slapen en dan mag je op 5 december eindelijk jouw cadeautjes uitpakken! Maar in Rotterdam viert de Sint voor die tijd nog een feestje. Kom jij ook?

Zondag 3 december wordt in concert- en congresgebouw de Doelen een heus Sinterklaasfeest gevierd. De Grote Hal Zaal wordt omgetoverd tot een ware danszaal.

Op het Sinterklaasfeest, dat wordt georganiseerd door de Vereniging Onze Stadsgroep Rotterdam, is een DJ aanwezig. De Dj zal gedurende de middag de vetste Sinterklaasmuziek draaien, zodat jij aan iedereen jouw tofste dancemoves kan showen.

Van al dat dansen krijg je natuurlijk dorst! Gelukkig wordt er door de organisatie voor drinken gezorgd. Zo raak je gelukkig niet uitgedroogd van al dat dansen.

Aan het einde van de middag krijgen de kids een leuk presentje mee naar huis. Dat klinkt als een hele geslaagde middag!

 

Plaats: Concert- en Congresgebouw De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50
Dag: Zondag 3 december
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Entree: Gratis!

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *