Support Lisa’s Geluksbundel!

Support Lisa’s Geluksbundel!

Op 30 augustus 2019 namen wij van Chicks and the city plots afscheid van onze lieve presentatie chick Lisa Geluk. In de zomer van 2018 omarmden wij haar als nieuwe Chicks and the city familielid. Lisa werkte altijd vol enthousiasme en energie mee aan de shows waar zij deel uit van maakte. In de korte tijd dat ze ons team versterkte hebben we veel van haar mogen leren. Haar laatste Chicks and the city show was de Classic Young Masters op de SS Rotterdam.

Lisa was ook een getalenteerde schrijver. Haar hele leven schreef zij verschillende gedichten en teksten; over alle facetten van het leven. Ook als klein meisje schreef ze al. Al deze prachtige teksten worden nu eindelijk gebundeld en uitgegeven door haar familie. Wil jij in het bezit komen van deze unieke bundel, met daarin al haar eigen bijzondere werk? Support dan de crowdfunding!

Door het opzetten van een crowdfunding, kan haar familie de bundel realiseren en nog mooier maken. Ook willen zij graag een mooi bedrag aan het Diabetesfonds doneren. Het streven is om op 12-01-2021, Lisa’s 21ste verjaardag, de bundel te presenteren.

Kijk hier voor meer informatie en om te doneren!  

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *