S01E20: Girlboss Emilie Sobels

S01E20: Girlboss Emilie Sobels


Tijdens de #Girlboss events in Bibliotheek Rotterdam vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Op 18 april in het Bibliotheektheater gaf Emilie Sobels, oprichter van Hashtag Workmode én bestsellerauteur van Babe you got this, inspirerende tips hoe je jouw ambities kunt bereiken. Ook wist onze eigen zeer nieuwsgierige Natasja wat persoonlijke ambities van Emilie naar boven te halen, luister je mee?

Wij mochten voor dit event 2 kaarten weggeven! De gelukkige winnaressen gingen ook op de foto met de inspirerende Girlboss. Check onze Instagrampagina voor foto’s van de avond!

Emilie Sobels (30) bouwde tijdens haar studie aan het Amsterdam Fashion Institute mee aan de lancering van Fashiolista, het grootste internationale online-modeplatform dat Nederland heeft gekend. In 2015 richtte zij Hashtag Workmode op, een all-female co-working space in Nederland, voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die met name actief zijn in de creatieve en online industrie. Met haar passie voor female empowerment bereikt Emilie dagelijks tienduizenden carrièregerichte vrouwen in Nederland en België.

Naast het laten groeien van haar bedrijf organiseert ze in samenwerking met haar huurders verschillende projecten en campagnes voor bekende mode-, beauty- en lifestylemerken. En ze organiseerde in maart The Self-Made Summit, hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei en inspiratie.

Tevens is zij auteur van het bestsellerboek Babe, you got this waar zij samen met Martje Haverkamp meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies heeft gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

Benieuwd naar de adviezen die Emilie voor jou heeft en hoe ze er nu voor zorgt dat ze zichzelf niet voorbij loopt? Je hoort het in deze nieuwe Chicks and the City podcast!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *