Win 2 vrijkaarten voor de Black Panther première in Cinerama!

Win 2 vrijkaarten voor de Black Panther première in Cinerama!

Love is in the air! Binnenkort is het weer Valentijnsdag. Ben jij momenteel druk bezig met het plannen van de perfecte date? Wellicht kunnen we je op weg helpen!

Op 14 februari kun je samen met jouw bae, shinen op de rode loper tijdens de première van de langverwachte Marvelsuperheldenfilm Black Panther in Cinerama in Rotterdam.

Deze speciale premièreavond wordt georganiseerd door Afro-Dutch Powerhouse. Deze organisatie is opgericht door vijf jonge Afro-Nederlandse entrepreneurs. Onze voormalige regiechick Franklina (we miss you <3) behoort tot deze groep. Samen zetten zij zich o.a. in voor meer diversiteit in de media.

Tijdens deze avond kun je niet alleen genieten van de film, maar ook nog eens een goed doel supporten! Want in samenwerking met Stichting AfroNed en Stichting Streetchild, zal Afro Dutch Powerhouse een groot deel van de opbrengst van de kaartverkoop doneren aan de slachtoffers van de grote modderoverstroming die vorig jaar augustus in Sierra Leone heeft plaats gevonden.

Zelfs bekende artiesten zoals Winne en Rass King hebben al aangegeven dat zij naar de première komen om het goede doel te steunen. Een filmpremière met een hart dus!

Wil jij hier ook bij zijn? Luister vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur naar Chicks and the City op 93.fm! We hebben dan niet alleen een belletje met Aissa Traore van Afro-Dutch Powerhouse, maar mogen ook nog eens 2 vrijkaarten weggeven.

Nou vraag jij je vast af, hoe je kans kunt maken op deze kaarten….. Doe vanavond mee aan de Chicks Quiz! Bel of mail het juiste antwoord door en dan zijn de twee vrijkaarten, plus de traditionele CATC-goodiebag binnenkort misschien wel van jou!

Datum: 14 februari
Tijd:
18.00 (inloop met randprogrammering)
19.30 (start film)
21.50 (afterparty)

Locatie:
Cinerama, Westblaak 18
Dresscode: Black Royalty (Afrikaanse kleding)

Volg de activiteiten van  Afro- Dutch Powerhouse op Facebook en Instagram!

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *