SO1E29 #GIRLBOSS met Nina Pierson

SO1E29 #GIRLBOSS met Nina Pierson

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Op donderdag 19 september gaf superchick Nina Pierson, eigenaar van saladeketen SLA en oprichter van het online lifestyle magazine ‘Bedrock’ ons allerlei handige tips en tricks over het bereiken van onze doelen en dromen!

Maak kennis met impact ondernemer Nina Pierson
“Ik noem mezelf een impact-ondernemer, omdat ik vind dat alles wat ik doe moet bijdragen aan een positieve en betere wereld”, vertelt Nina in een interview met Linda.tv. Zij richtte dan ook samen met haar man de biologische saladebarketen SLA op. In 2013 opende zij hun eerste SLA-vestiging in Amsterdam. SLA heeft als nobele missie: ‘gezond en duurzaam eten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken’. Het is de bedoeling dat iedereen die dat zou willen, van gezond eten een gewoonte kan maken. Inmiddels zijn er maar liefst twaalf SLA-vestigingen in Nederland!

Verder is Nina ook de oprichter van het creatief agentschap PUP én van het online lifestyle magazine Bedrock. Ben je opzoek naar een bewust en gezond leven? Dan moet je dit magazine zeker checken!
In 2017 schreef Nina ook samen met hoofdredacteur Josephine Kay het boek ‘Bedrock’. Hoe ga je om met de dagelijkse stroom prikkels die je binnenkrijgt? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? Met dit boek bieden zij aan de hand van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen diverse inzichten over hoe je een bewuster leven kan leiden. 

Self-care is Bae!
Tijdens haar zwangerschappen (in 2016 en 2018) ontdekte Nina hoe belangrijk het beoefenen van self-care is. Voor het boek ‘Mama’en’, dat op 1 oktober verschijnt, sprak ze dan ook met verschillende experts en ervaringsdeskundigen. Met nadruk op het geestelijk en lichamelijk welbevinden van aanstaande moeders, heeft zij diverse inzichten van wetenschappers, ervaringsverhalen, recepten en yogaoefeningen gebundeld in dit boek.

Ben je benieuwd naar hoe Nina haar dromen als zakenvrouw en ondernemer heeft verwezenlijkt? En welke tips zij jou kan geven? Beluister deze nieuwe Chicks and the City podcast!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *