Winnen! Kate Bush by Mingue / Ming’s Pretty Heroes

Kate Bush by Mingue / Ming’s Pretty Heroes

De Kate Bush voorstelling van Ming’s Pretty Heroes in Rotterdam op 31 januari was veel sneller dan verwacht uitverkocht! Dat vonden Ming’s Pretty Heroes natuurlijk fantastisch!! Het is altijd heerlijk om voor een volle zaal te spelen. Al snel bleek dat er nog mensen waren die geen kaarten hadden kunnen bemachtigen en dat zelfs erg jammer vonden. Daarom hebben zij een extra voorstelling geboekt!
Nog niet gezien? Nog een keer zien? Ken je mensen die het leuk zouden vinden om te komen luisteren? Help hen de zaal nog eens uitverkopen!
Kate Bush Theater - Digitale Poster Worm

Met op haar naam tien albums en 25 singles in de UK charts, is Kate Bush van flinke invloed geweest op vele artiesten. Ook zangeres Mingue is groot fan van Kate Bush en overtuigd van de lessen die Kate haar heeft geleerd als zangeres, artiest en songwriter. Tijdens de ode van Ming’s Pretty Heroes staan de magische teksten en melodieën van vele classics als Wuthering Heights, Babooshka en Running up that Hill centraal. Naast de mooie, soms vreemde en theatrale muziek van pionier Kate, zijn ook de verhalen omtrent haar personage en carrière van belang. Mingue, artiest in de dance-wereld, frontvrouw van pop-band Ming’s Pretty Heroes en songwriter voor diverse artiesten, waagde zich in 2014 op Theater Festival de Parade al aan Kate’s bijzondere repertoire. Dit smaakte naar meer en dus is het nu tijd voor een uitgebreide ode aan Kate in het theater.

 

Wanneer: ZATERDAG 27 FEBRUARI
Hoe laat: 20.30 UUR
Waar: WORM, BOOMGAARDSTRAAT 71, ROTTERDAM
Prijs: 15 EURO, inclusief after party met ‘Just Dance Live’!

Ticketlink: https://worm.stager.nl/web/tickets/63734

Staat ook op www.mingsprettyheroes.com

Woensdag 24 februari geeft Mingue kaarten weg voor deze voorstelling tijdens Chicks And The City! Doe mee met de Chicks Quiz en win deze bijzondere kaarten!

MING-1047-kopie-klein-kopie

Wie is Mingue

Songwriter, zangeres en artiest Mingue (Rotterdam) startte 2016 met de release van twee gloednieuwe singles bij dancelabel Spinnin’ Records. Samen met Bolier kwam zij uit met ‘Riverbank’ en producer EDX featured Mingue op zijn revival van Everything but the girls’ ‘Missing’. Beide songs werden binnen korte tijd meer dan een half miljoen keer gestreamed op Spotify en ook de videoclip van ‘Riverbank’ is inmiddels meer dan 300 duizend keer bekeken op YouTube. Gelijktijdig toert Mingue door Nederland met theatervoorstelling Kate Bush. Deze voorstelling is nog driemaal te bezoeken. Op 14 februari in de Schouwburg van Almere, op 20 februari in Bitterzoet in Amsterdam en 27 februari in WORM in Rotterdam.

Mingue bracht voor zij haar entree maakte in de wereld van de dancemuziek in totaal drie albums uit met haar Ming’s Pretty Heroes en toerde daarmee o.a. door Duitsland en China. Ze was winnaar van de Music Matters Award en muziekambassadeur van Rotterdam gedurende 2011. Voor dansvoorstelling MEER RUIS van Conny Janssen Danst, schreef en speelde Mingue de muziek voor ruim 70 voorstellingen in Nederland en Zwitserland, op muziekfestival Lowlands en op de Theaterfestival de Parade. De voorstelling won “De Mus” voor beste voorstelling op de Parade.

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *