Wo 7 dec. Het nieuwe solliciteren

Wo 7 dec. Het nieuwe solliciteren

Van de oldskool krant met advertenties naar een web vol vacatures. Advertenties voor een nieuwe baan op LinkedIn, oproepjes voor stagiaires op Facebook en zelfs een baan vinden via Instagram…

 

We zijn in de tijd gekomen van het nieuwe solliciteren. Opletten, opvallen en netwerken zijn belangrijker dan ooit. Hoe vind je je weg in de online jungle die de arbeidsmarkt nu is? Project 014 kan helpen. Tijdens de workshop Guerilla solliciteren leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf op een stoere, doeltreffende en authentieke manier kan presenteren.

Hoe geef je je cv net dat beetje ‘damn!’? Wat voor profielfoto plaats je op LinkedIn? En hoe bouw je een ijzersterk netwerk op? Dit zijn vragen waar Projectbureau 014 het antwoord op weet. Ook een stage vinden kan knap lastig zijn in deze tijd. Het creatieve bureau MostWantIt heeft hiervoor iets nieuws verzonnen.

 

In samenwerking met studenten bouwden zij de app WorkMonkey. Hierbij kun je je competenties ranken, een portfolio en een filmpje van jezelf toevoegen. Zo val je op en heeft een werkgever een specifiek beeld van wie jij bent.

Of je nu een stage of een baan zoekt, je moet jezelf goed kunnen profileren. Met een beetje hulp denk je aan alles: van een professioneel profiel tot aan een unieke pitch. Project 014 was woensdag 7 december te gast en deelde de nodige tips en tricks met ons. Luister de show hieronder terug!

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door de meiden van Chicks and The City-Dichtbij van de SKVR!

Chicks And The City wordt iedere woensdagavond tussen 19.00u en 20.00u uitgezonden op Radio Rijnmond 93.4FM.  

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *