woensdag 10 dec: 110 calorieën per 10 minuten verbranden met hoopdance!

woensdag 10 dec: 110 calorieën per 10 minuten verbranden met hoopdance!

Wil je hoelahoeples geven? Dan moet je daar een speciale opleiding voor volgen. Dit klinkt misschien heel erg raar, maar Juliette Barzilaij gaat daar woensdag 10 (en zaterdag 13)  december alles over vertellen! Zij geeft namelijk les in hoelahoepen. Dit is de nieuwe fitnesstrend die is overgewaaid uit Amerika en heet officieel hoopdance. Het is een combinatie van dansen en hoelahoepen.

Niet zoals jij vroeger op het schoolplein deed, maar dan bedoelen we ook een echte work-out en daar verbrand je 660 calorieën per uur mee! Deze chick geeft niet alleen les in hoelahoepen, maar ze maakt ook zelf haar hoepels en die zijn echt heel gaaf!

 

Bij een bijzondere gast hoort natuurlijk een bijzondere prijs in de Chicksquiz! Deze week mogen wij weggeven:

– De DVD van de meiden van Chicaradio

– Een, door Juliette met de hand gemaakte, professionele hoelahoop, helemaal afgestemd op jou

– Een les hoopdance

Wil je deze prijs winnen, luister dan woensdag 10 december naar Chicks and the City op 93.4 FM!

Hoelahoep van Juliette

Speciaal voor de Exxact Luisteraars uit Barendrecht zal er op zaterdag tussen 17:00 en 18:00 een chicks quiz op Facebook geplaatst worden!

Wat moet je doen?

Kun jij raden welke Chick en Chickplaat wij zoeken (dus de artiest plus haar plaat)? Dan is deze prijs van jou! Lees hier hoe je mee kunt doen!

&

Lees HIER meer over deze pittige work-out en luister de radio reportage terug van chick Franklina. Zij heeft namelijk een les bij Juliette gevolgd.

 

Wat hebben we nog meer in de show?

Aan de telefoon hebben we Leonore Tuyt van het Rotterdamse kankerinstituut Daniël den Hoed. Zij bestaan dit jaar maar liefst 100 jaar en hebben in 2014 verschillende acties gehouden om geld in te zamelen. Hoe en wat hoor je dus allemaal woensdag!

Lees hier meer over het onderzoek van Daniel den Hoed

Gers

Beeldmateriaal: Juliette en Daniël den Hoed

 

Luister hier deze show terug!

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *