Zelf radio maken en filmen?

Zelf radio maken en filmen?

Je kunt je weer inschrijven voor de Chicks And The City- Dichtbij workshops van de SKVR & Chicks and the City !

Leer alles over radio maken, filmen, presenteren, radioreportages maken, vloggen en (website teksten) schrijven! Uiteindelijk maak je (met de rest van de deelnemers) een eigen live Chicks And The City radio show bij RTV Rijnmond

Op donderdag 6 april start een nieuwe serie workshops in de mediawerkplaats bij SKVR aan de Dalweg. Chicks and the City – Dichtbij is radio gemaakt door meiden uit Rijnmond, vanuit Rotterdam Zuid. Laat horen wat jij belangrijk vindt, vertel wat je wilt vertellen & laat zien wat jij wilt laten zien.

Voor meiden met een mening

Chicks and the City-Dichtbij is radio voor en door meiden uit Rijnmond gemaakt in Rotterdam Zuid. Chicks and the City is een plek waar jij in control bent, waar je gehoord wordt en van je kan laten horen. Het is ook spannend: je maakt een radioshow waar duizenden andere jongeren naar luisteren. Het betekent dat je verantwoordelijkheid deelt met elkaar en zorgt dat er een resultaat staat waar je samen trots op kan zijn.

Ken jij iemand die met deze workshops mee moet doen of ben jij een ambitieuze meid met een mening? Ga dan aan de slag in onze mediawerkplaats bij SKVR Dalweg in Rotterdam Zuid en in de radiostudio bij RTV Rijnmond. Je werkt samen met radiomaker en presentator Natasja Morales,  filmmaker Elsbeth van Noppen, media docent Remty Elenga en schrijf docent Marie Cecile Beniers.

Meer informatie

In 8 bijeenkomsten leer jij alles over presenteren, filmen, radioteksten schrijven, vloggen, regie en reportages maken.
Meld je gratis aan en volg de workshops op donderdag tussen 15:30 en 17:30 uur bij SKVR aan de Dalweg 5. We starten op 6 april, daarna op 13 en 20 april, 11, 18 en (woensdag!) 24 mei en 1 juni.  De reeks mediaworkshops wordt afgesloten met een live-uitzending op woensdag 7 juni tussen 18:00 en 20:00 uur in de studio’s van RTV Rijnmond.

schermafbeelding-2016-10-19-om-09-34-01 schermafbeelding-2016-10-19-om-09-33-07 schermafbeelding-2016-10-19-om-09-32-19
WhatsApp Image 2017-02-02 at 17.05.52 WhatsApp Image 2017-02-02 at 17.05.55

Wil je meer weten of meedoen?

De deelname aan deze workshop is gratis. Meld je aan bij Natasja Morales, n.morales@skvr.nl

We hebben er weer zin in! jij ook?
www.skvr.nl/chicks

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *