Zilver voor Radiochick Nanda bij Nederlands Kampioenschap Zwemmen voor recreanten (20+)

Zilver voor Radiochick Nanda bij Nederlands Kampioenschap Zwemmen voor recreanten (20+)

Afgelopen weekend vond er in Sportcentrum Papendrecht de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen plaats voor recreanten vanaf 20+. Chick Nanda deed mee op de 1500 meter vrije slag en won in haar leeftijdscategorie zilver in een tijd rondom haar persoonlijke record.

 

“Het is erg bijzonder om in je thuisbad zo’n belangrijke wedstrijd te zwemmen. Samen met mijn ploeggenoten van Zwemvereniging De Geul uit Papendrecht heb ik hard getraind om hier onze beste prestaties neer te zetten. Tijdens de race was het hard werken, ontzettend spannend van begin tot eind. Meerdere keren heb ik gedacht dat ik niet meer kon en had ik spijt van dat ik zo hard van start was gegaan door mijn enthousiasme. Toch was ik positief verrast door mijn tijd en geweldig dat ik eremetaal uit ons water heb gevist.

Erg leuk dat het een geslaagd toernooi is geworden. Ook de organisatie liet niets te wensen over, het was tot in de puntjes verzorgd. De vrijwilligers van De Geul vond ik professioneel, gastvrij en er hing een goede sfeer. Wat fantastisch dat er zoveel mensen langs de kant stonden en het is mooi om te zien dat zoveel mensen de liefde voor zwemmen delen.”

 

Foto Kees-Jan van Overbeeke

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *