Chicks gaan extra content delen via Instagram live!

Chicks gaan extra content delen via Instagram live!

Kun je wat extra afleiding gebruiken in deze tijden van corona en social distancing? We’ve got you covered! Vanaf aanstaande donderdag gaan de radiochicks, naast de gebruikelijke podcasts, wekelijks live op onze Instagrampagina @chicksandthecitypodcasts 

Wat kan je van de video’s verwachten?
Iedere donderdagavond kun je rekenen op of een nieuwe CATC Insta Live Talk of een Insta Live Crea sessie. Bij de Insta Live Talks gaan de chicks in gesprek met gasten die in het verleden al eens bij Chicks and the City te gast zijn geweest. Hoe gaan de verschillende #girlbosses om met de Corona-situatie, wat betekent het voor hun business en wat zijn hun tips voor jou? Hoe kan je nu nog daten nu je niet meer naar buiten mag? En wat betekent deze epidemie voor het leven van daklozen? Dat zijn vragen die we in de talkshows aan verschillende gasten voor zullen leggen. De talkshows worden afgewisseld met creatieve shows. Zo geven de chicks zelf creatieve tips over activiteiten die je binnen kan uitvoeren. Wat dacht je van een live teken workshop of een live kook workshop? (want: Stay home people!).

Tekenen met Rosalie
Radiochick Rosalie is een waar tekentalent (kijk maar eens op haar Instagram) en zal donderdag 2 april aftrappen met een tekenworkshop. Ze gaat uitleggen hoe je zelf je tekenskills kan ontwikkelen. En tijdens de livesessie via Instagram kan jij als kijker vragen stellen en zelfs mee doen! Zij zal deze mooie lippen (zie foto hieronder) samen met jou nog een keer gaan tekenen. Pak je tekenspullen en doe mee! (Meekijken kan natuurlijk ook.)

Tune in op onze eerste instagram crea sessie donderdag 2 april tussen 19:00 en 20:00.


Wie wil jij bij ons in de Insta-live talks zien?
Ken jij iemand die een tof verhaal heeft waar iedereen van moet weten? Of heb jij zelf iets te delen met het Chicks and the City publiek? Laat het ons weten! Feel free to slide in our DM’s op Instagram?

Volg ons op Instagram @chicksandthecitypodcasts en houd ons in de gaten voor de CATC Insta Live Talk sessies.

Foto bron: Instagram

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *