Chicks On Screen bezoeken een tattoo-artist zonder tattoos

Chicks On Screen bezoeken een tattoo-artist zonder tattoos

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Het is een ongeschreven regel dat je als tattoo-artist zelf ook helemaal onder de tattoos zit… of toch niet? In deze vierde aflevering van Chicks On Screen brengt reporter en radiochick Amber Brabander een bezoek aan Milou Maass: een tattoo-artist zonder tatoeages

Zou jij je laten tatoeëren door een tattoo-artist zonder tattoos? Is het überhaupt belangrijk dat een tattoo-artist zelf ook tattoos heeft? Reporter Amber zoekt dat in deze nieuwe aflevering voor jou uit! Zo laat zij zich tatoeëren door Milou. En ook mag Amber zelf oefenen… Bekijk de aflevering voor het eindresultaat! 

Meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!  

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *