Chicks On Screen: de chicks gaan op vakantie in eigen land

Chicks On Screen: de chicks gaan op vakantie in eigen land

Hoe ziet jouw zomervakantie er dit jaar uit? Durf je het aan om binnen Europa te reizen? Of kies je toch liever voor een vakantie in eigen land? In een nieuwe aflevering van Chicks On Screen gaat reporter Amber Brabander op zoek naar haar innerlijke ‘country girl’ en trekt zij de polder in. Vlogger Suzanne Bruseker laat zien hoe zij van een oude caravan een hippe caravan maakt en in korte video’s delen de andere chicks wat hun zomerplannen zijn. 

Reporter Amber brengt een bezoek aan Camping Zonnehoeve en ontmoet daar reisbegeleider Cynthia Nuijen. Cynthia gooide anderhalf jaar geleden het roer om, verkocht alles wat ze had en vertrok naar Latijns-Amerika om reisbegeleider te worden. Door de coronacrisis is zij terug in Nederland en woont ze tijdelijk op de camping. 

Reisbegeleider Cynthia Nuijen
Amber en Cynthia in gesprek

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *