Chicks On Screen duikt de studio in met zangeres Froukje

Chicks On Screen duikt de studio in met zangeres Froukje

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander? 

De zomerperiode en het festivalseizoen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de coronamaatregelen moeten we het deze zomer helaas zonder festivals doen. Dit is niet alleen zuur voor de trouwe festivalgangers onder ons, maar ook voor de artiesten zelf! In deze nieuwe en zeer muzikale aflevering van Chicks On Screen brengt reporter Cheyenne Huizer een bezoek aan zangeres Froukje Veenstra. Samen met producer Jens van der Meij duiken ze de studio van Codarts in.

Froukje scoorde begin dit jaar een hit met het nummer ‘Groter dan ik’. In dit nummer deelt zij de zorgen die zij en haar generatiegenoten hebben over het veranderende klimaat. Hoewel het nummer begon als een schoolopdracht is het inmiddels uitgegroeid tot een waar statementnummer. 

Collega-muzikanten als Daniel Lohues en Naaz reageerden vol lof. Ook mocht de jonge zangeres onder andere te gast zijn bij radio 3FM en talkshow M. Door het grote succes van het ‘klimaatnummer’ had Froukje een aantal toffe optredens op de planning staan. Zo zou zij onder andere optreden op Koningsdag en Central Park Festival. De corona-uitbraak en de daaruit volgende maatregelen gooiden roet in het eten, maar dat heeft Froukje en haar producer niet tegengehouden om een nieuwe single uit te brengen genaamd ‘Ik Wil Dansen’.  

Ook chicks Lorainne Berggraaf en Amber Brabander komen in vlogs voorbij. Lorainne vertelt over haar eigen muziekcarrière en Amber vertelt over haar eerste concertbezoek in coronatijd.

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *