CHICKS ON SCREEN | Jo-Ann, Loritza en Lorainne over de liefde voor jezelf

CHICKS ON SCREEN | Jo-Ann, Loritza en Lorainne over de liefde voor jezelf

Van jezelf houden is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je dat eigenlijk? Chicks And The City Reporters Loritza en Jo-Ann duiken deze aflevering van Chicks On Screen, in de wereld van selflove. De chicks gaan langs in Prins-Alexander bij coach Aucilia do Rosario, voor een speciale massage en fotoshoot vol (zelf)liefde. Chick Lorainne organiseert in het Museumpark, een helende Sisterhood Circle.

Door verschillende ervaringen in haar leven, kwam Aucilia er achter dat het belangrijk is om jezelf te leren kennen en jezelf vooral te zien. Door het masseren van Jo-Ann, voelt ze letterlijk en figuurlijk waar de pijnpunten van Jo-Ann zitten. “Ik merkte bij mijn nek dat ik veel pijn had aan mijn schouders. Aucilia kon daar over vertellen dat ik veel op mijn schouders draag. Ik herken dat wel…ik mag geen fouten maken want dan voel ik mij minderwaardig en daar schaam ik mij soms voor”, vertelt Jo-Ann. Vooral niet te streng zijn voor jezelf en aan jezelf denken is belangrijk. Maar, wanneer slaat selflove over in egoisme? “We zijn geconditioneerd om altijd eerst naar een ander te kijken. Egoisme is niet slecht, het is een vorm van zelfliefde”, vertelt Aucila tegen de chicks.

Na de massage en het gesprek, krijgt Jo-Ann een speciale make-over. Als ze zichzelf in de spiegel ziet, voelt ze zich een ander mens: “Ik voelde mij zo vrouwelijk, zo zelfverzekerd”. De dochter van Aucilia, Nicky, maakt na de healing foto’s van Jo-Ann om dit gevoel voor altijd mee te dragen en om zichzelf te herrineren aan haar kracht.

In het Museumpark zijn Loritza en Vera aanwezig bij een speciaal Sisterhood Circle georganiseerd door Lorainne. De meiden gaan met elkaar in gesprek, bieden elkaar een luisterend oor en leren vooral over een nieuwe manier van zelfliefde.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Beluister de Chicks And The City Podcast over zelfvertrouwen, zelfliefde en vrouwelijke energie met als gast Rony van The Goddessroom!

Chicks on screen
In de online- en tv serie Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een onderwerp en gaan op onderzoek uit. Met een open mind en soms een brutale vraag, behandelen de meiden thema’s als abortus, op jezelf wonen, zelfliefde en discriminatie. Kijk hier de eerdere afleveringen van Chicks on Screen.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *