Chicks On Screen onderzoekt polyamorie

Chicks On Screen onderzoekt polyamorie

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks and the City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Weet jij wat polyamorie is? In deze nieuwe aflevering gaat reporter Suzanne Bruseker op onderzoek uit! Zij brengt een bezoek aan Elia Vitadamo en Mirjam Manusama. Elia en Mirjam zijn al zeven jaar beste vriendinnen en hebben allebei een relatie met dezelfde man.

Liefde gaat door de maag
In deze aflevering bereidt reporter Suzanne samen met vriendinnen Elia en Mirjam een heerlijke lunch. Terwijl de drie dames aan het koken zijn, vertellen de twee vriendinnen openhartig over hun polyamoreuze relatie. Hoe is die relatie ontstaan? En hoe ga je om met jaloezie?

Ook reporter Suzanne wordt aan de tand gevoeld. Zij zit zelf in een monogame relatie en is onlangs door haar vriend ten huwelijk gevraagd (she said yes!). Samen gaan ze in gesprek over polyamorie en jaloezie.

Meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl

OPEN Rotterdam is te volgen op FacebookTwitterInstagram en YouTube

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *