Chicks On Screen traint mee met het American Football vrouwenteam Rebels Rotterdam

Chicks On Screen traint mee met het American Football vrouwenteam Rebels Rotterdam

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Denk je aan American Football, dan denk je vaak aan sterke en ruige mannen die elkaar tackelen op het veld. Maar wist je dat Rotterdam een American Football team voor dames heeft? In deze derde aflevering van Chicks On Screen traint reporter en radiochick Monique Wetering mee met quaterback Josefien Brinkman. Aflevering drie wordt op vrijdag 17 april uitgezonden op OPEN Rotterdam. 

Rebels Rotterdam is een American Football team voor dames en is in 2018 opgericht. Het team bestaat uit vijftien dames van verschillende leeftijden en culturele achtergronden. De sport is erg populair in Amerika en wordt vooral met pijn en agressie geassocieerd. Daarnaast wordt het als een ‘echte mannensport’ gezien. Maar is dat wel terecht? En welke vooroordelen zijn er over vrouwen die aan American Football doen? Reporter Monique zoekt dat in deze nieuwe aflevering uit! Mag Monique zich na afloop het nieuwste teamlid van Rebels Rotterdam noemen?

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349.  

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *