“Er zijn zoveel goeie jonge acts die de kans verdienen om te groeien en aandacht te krijgen”

“Er zijn zoveel goeie jonge acts die de kans verdienen om te groeien en aandacht te krijgen”

In de nieuwe aflevering van Chicks On Screen duikt reporter Cheyenne Huizer de studio in met zangeres Froukje Veenstra. Froukje ging dit jaar viraal met haar nummer ‘Groter Dan Ik’, wat gaat over klimaatverandering, en mocht onder andere te gast zijn bij radioshow 3FM en talkshow M.

Haar agenda werd vanwege haar succes goed gevuld met optredens tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag en ook tijdens de zomervakantie zou zij op verschillende festivals gaan spelen. Maar de corona-uitbraak en de daaruit volgende maatregelen gooiden roet in het eten, maar dat heeft Froukje en haar producer niet tegengehouden om een nieuwe single uit te brengen ‘Ik Wil Dansen’. Benieuwd wat Froukje over haar nieuwe nummer te vertellen heeft? Bekijk hier de aflevering!

Radioreport

Tijdens de draaidag mocht ook onze vliegende reporter Amber Brabander Froukje even kort interviewen voor een radioreportage. Zij vroeg haar onder andere wat wij tijdens de coronacrisis kunnen doen om artiesten te blijven steunen in deze moeilijke periode. Beluister de reportage hieronder!

Bekijk de aflevering hier

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *