NATASJA MORALES

NATASJA

Presentatrice (radio, tv en events), cultureel ondernemer en project coördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. in 2005 ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam bij MegaStadFm en Funx radio onder de naam #ChicaRadio. Daarna deed zij dat voor heel de regio Rijnmond Bij RTV Rijnmond: Chicks And The City!.

Sinds 2019 richt Chicks And The City zich volledig op podcasts en nemen zij iedere woensdag een nieuwe podcast en live stream op in Bibliotheek Rotterdam, wat overigens openbaar toegankelijk is voor publiek. Dus wil je een keer een show bijwonen? Kom dat zeker een keer langs op woensdag avond in Bibliotheek Rotterdam tussen 18:00-19:30 op de jongerenvloer, 1everdieping.

Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden!een rode draad.

Oktober 2019 is Natasja onderscheiden met de Bep Slechte Prijs van vrouwen netwerk organisatie Zonta Club Rotterdam.

Natasja organiseert meiden participatie projecten die mede mogelijk worden gemaakt door Gemeente Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam

WEBSITE NATASJA MORALES & LinkedIn