S01E27 GIRLBOSS TESKE DE SCHEPPER

S01E27 GIRLBOSS TESKE DE SCHEPPER

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In het Bibliotheektheater geeft Teske, succesvol zangeres, blogger én vlogger op YouTube inspirerende tips hoe je jouw ambities kan bereiken.

Vorig jaar november bracht Teske de Schepper haar debuutalbum ‘Porselein’ uit. Zij schreef voor dit album haar eigen nummers. De succesvolle zangeres gaf het publiek dan ook als tip mee: “Leer jezelf zoveel mogelijk dingen, zodat je zelfstandig je eigen lied kan maken”. Benieuwd naar welke tips Teske nog meer voor jou heeft? Je hoort het in deze nieuwe Chicks and the City podcast!

Over Teske
Toen Teske de Schepper in 2009 als dertienjarig meisje begon met bloggen, was dat vanuit haar grote liefde voor schrijven. Ook maakte ze clips en filmpjes over alles wat ze leuk vond. Wat als een hobby startte, groeide uit tot een fulltime baan. Inmiddels heeft Teske op Instagram (280.000+) en YouTube (300.000+) een groot bereik en is ze een van de bekendste influencers van Nederland. Teske vlogde in haar beginjaren als een van de eerste over beauty en make-up. Tegenwoordig maakt ze persoonlijke vlogs over haar muziek, leven, interesses en ontdekt ze samen met kijkers nieuwe producten.

Van Reeuwijk naar Amsterdam
Op 19-jarige leeftijd ruilde Teske Reeuwijk om voor Amsterdam. Hier kon ze aan haar carrière werken. Eind 2014 bracht ze haar eerste single Rewritten uit. De single stond wekenlang in de Tipparade van de Top 40 en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. Teske tekende bij Universal Music en bracht daar in 2015 meerdere singles uit, waarbij ze samenwerkte met artiesten zoals The Opposites en JB Meijers. In datzelfde jaar nam zij ook deel aan Expeditie Robinson. In 2016 tekende Teske bij Top Notch en maakte ze met Mr. Polska & Boaz de zomerhit Samen. Dit nummer werd gebruikt in een commercial van OLA en ze ontving er een gouden plaat voor.  Haar shows in TivoliVredenburg waren binnen een paar uur uitverkocht en in 2017 stond Teske op Noorderslag en Concert At SEA. In maart 2019 trad zij met haar Porselein-tour op in verschillende Nederlandse zalen.

Vond je deze podcast leuk? Natasja Morales sprak eerder ook al met #Girlbosses Emilie Sobels, Lizzy van der Ligt  en Vera Camilla. Deze podcasts zijn ook terug te luisteren via onze website.

Foto: Mike de Weerd

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *