S01E32 ‘Daten op donderdag’ met Roos en Tizi

S01E32 ‘Daten op donderdag’ met Roos en Tizi

Roos en Tizi zijn twee single vriendinnen die zich staande proberen te houden in een wereld van snelle datingsapps, ghosting en prela’s. Zij miste, naast alle apps en datingsites die er al zijn, een leuke en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere like-minded people.

Met ‘Daten op Donderdag’ willen zij het slow-daten op de hipste plekken van Rotterdam op de kaart zetten. Juist nu worden real-life ontmoetingen op liefdes gebied steeds meer gewaardeerd. Kijk ook naar succesvolle programma’s als first dates!

Foto credits: Darryl Noslin


Dat kunnen wij ook, alleen dan op zijn Rotterdams’

De podcast
Op woensdag 13 november waren Roos en Tizi te gast bij chicks and the city om meer te vertellen over deze bijzondere plannen. Het leuke is dat Tizi een oude bekende is van de chicks in de tijd dat het nog chica radio heette.

Vanwaar deze drive om het real life daten op de kaart te zetten? “Met onze ruime ervaring in de zorg en welzijn zit het verbinden van mensen in ons DNA”, aldus Roos en Tizi. Als love doctors brengen zij op een unieke en smaakvolle manier, mensen bij elkaar. En dat op de leukste locaties in Rotterdam!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *