Chicks On Screen onderzoeken: leven in een rolstoel

Chicks On Screen onderzoeken: leven in een rolstoel

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

In 2017 maakten veel Rotterdammers voor het eerst kennis met Kubra Murt. Toen was zij de eerste rolstoelvlogger van Nederland. Met haar vlogs gaf ze ons een uniek inkijkje in haar leven en werd ze een inspiratiebron voor lotgenoten. Hoe gaat het nu met haar? In deze nieuwe aflevering brengt reporter Aida Sheikhi een bezoek aan Kubra. 

Kubra’s leven werd in 2015 compleet op zijn kop gezet. Door een ernstig auto-ongeluk liep zij een dwarslaesie op, waardoor zij nu permanent in een rolstoel zit. Hoewel Aida niet echt kan weten hoe het is, gaat ze met Kubra mee op pad in een rolstoel. ,,Ik vind het wel interessant en ben ook wel blij dat je dat doet’, reageert Kubra. ,,Zodat jij je ook bewuster wordt van wat ik meemaak.”  

Drie jaar geleden gingen de meiden van CATC ook in gesprek met Kubra. Beluister hier de podcast die wij met haar maakten.

Reporter Aida samen op pad met Kubra

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *