Chicks On Screen: twerken, yoga en judo, zo blijven onze chicks fit in tijden van corona

Chicks On Screen: twerken, yoga en judo, zo blijven onze chicks fit in tijden van corona

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Kleine billen, grote billen, brede of smalle billen… alle billen doen ertoe en kunnen twerken! In deze speciale aflevering in tijden van corona en social distancing gaat radiochick en reporter Ashanti Dunand langs bij Chanty Burleson die ondanks de coronamaatregelen gewoon doorgaat met haar twerklessen. Chicks Rosalie Brouwer en Amber Brabander vertellen in vlogs hoe zij vanuit huis in beweging blijven. 

Twerken is inmiddels uitgegroeid tot een ware fitness movement. Als Twerk-instructeur voor het platform Twerk After Work combineert Chanty dans en sport met elkaar. De lessen draaien om het plezier hebben in dans en bewegen, maar vooral ook om self love en empowerment.

Chanty sluit elke les af met een kleine meditatie en wat positieve affirmaties: “Ik ben sterk en ik kan alles doen wat ik wil.” Reporter Ashanti gaat met de hulp van Chanty op zoek naar haar innerlijke ‘twerk queen’. 

Meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *