ex chick Joy Delima genomineerd voor Columbina acteerprijs!

ex chick Joy Delima genomineerd voor  Columbina acteerprijs!

Dat Chicks And The City een toffe opstap kan zijn voor een mooie carrière blijkt maar weer uit de prestaties van één van onze ex chicks Joy Delima!

De nominaties voor de VSCD-acteerprijzen zijn bekend! Supertrots zijn wij dat Joy Delima genomineerd is voor “de Columbina” voor de beste indrukwekkendste vrouwelijke, ondersteunende acteursrol. Joy krijgt haar nominatie voor haar rol in de voorstelling “Onze Straat” van Het Nationale Theater. En daarop zijn alle chicks van Chicks And The City apentrots!

Joy Delima (25) is geboren en getogen in Rotterdam. Ze begon op haar 9e met acteren op de jeugdtheaterschool Hofplein Rotterdam. Ook kwam ze op jonge leeftijd het team van chicks and the city versterken. Het acteren beviel haar wel, daarom heeft ze vervolgens de MBO Theaterschool in Rotterdam gedaan waar ze in 2015 haar diploma behaalde.

Momenteel studeert Joy aan de Arnhemse toneelschool. Joy beperkt zich niet alleen tot de theaterwereld. In het najaar van 2018 debuteerde ze met een vaste rol in de politieserie Flikken Rotterdam.

Joy, Natasja en Ashley

In de loop der jaren is de chicks-poule flink uitgebreid bij Chicks and the City. Dat wil zeggen: Er zijn héél veel ambitieuze meiden die ooit begonnen zijn bij Chicks and the City en nu flink aan de weg timmeren. In de show van 2 mei vorig jaar nodigden we de twee ambitieuze ex-chicks Ashley Zaat en Joy Delima uit. Luister hier deze inspirerende show terug!

Ook radio chick worden? geef je snel op!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *