S03E15 Hoe zet je de eerste stap om hulp te vragen? Met @Ease!

S03E15 Hoe zet je de eerste stap om hulp te vragen? Met @Ease!

Deze aflevering maakt onderdeel uit van Chicks And The City Talks Mental Health: een podcastdrieluik! In een reeks van drie afleveringen willen de meiden van Chicks And The City samen met hun gasten de schaamte en taboes rondom mentale gezondheid doorbreken.

Daarom praten wij in drie afleveringen openlijk praten over:

Hoe zet je de eerste stap om hulp te vragen? Die laatste vraag bespreken wij met Sophie Kovendan (vrijwilliger) en Jorian de Korte (locatiemanager) van @ease in Rotterdam. @Ease is een organisatie die zich inzet voor jongeren van 12-25 jaar. Jongeren kunnen bij hen terecht met alles wat hun bezighoudt.  Ze doen dit door een laagdrempelige plek te zijn, waar jongeren gratis en anoniem kunnen langslopen. Geen enkel onderwerp is te gek. Als het nodig is, dan kunnen zij de jongeren weer doorverwijzen naar een psycholoog die ook onderdeel uitmaakt van het co√∂rdinatieteam. 

Beluister het openhartige gesprek hier terug of via jouw favoriete streamingplatform!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *