Chicks and the City meets SPLNTR!

Chicks and the City meets SPLNTR!

Op 8 december 2020 was schrijver en presentator Splinter Chabot bij ons te gast in de podcast. Nu heeft Splinter zijn eigen talkshow SPLINTR! op NPO3. Op 21 februari 2021 was de kick-off. Heb jij de aflevering al bekeken? Voor ons was deze eerste aflevering een waar feestje, want er waren namelijk nog twee bekenden van Chicks And The City en Chicks On Screen te gast in zijn show! Namelijk alumni chick Joy Delima en Chicks On Screen gast Froukje.   

Tekst geschreven door: Amber Brabander

Alumni chick Joy Delima is actrice en schrijft daarnaast een column voor Volkskrant Magazine waarin ze taboes rondom seks doorbreekt. Ook deelt zij op Instagram (@joy.delima) haar verhalen rondom seks in de rubriek ‘Seks met Tante Joy’. In 2018 was zij met alumni chick Ashley Zaat te gast in onze podcast en spraken wij over hun carrière na Chicks and the City. De podcast kun je hier terugluisteren! 

Alumni chicks Joy Delima en Ashely Zaat bij ons te gast in 2018
Aflevering 10 van ‘Seks met tante Joy’

Zangeres Froukje was in 2020 te gast in een Chicks On Screen aflevering waarin chick Cheyenne haar interviewde over hoe het is om in tijden van Corona door te breken. Samen met producer Jens doken Froukje en Cheyenne de studio in én maakten zij speciaal voor Chicks On Screen een liedje! De aflevering kun je hier bekijken! 

Froukje samen met producer Jens van der Meij in de studio van Codarts

Splinter Chabot werd in het Rotterdamse bibliotheektheater uitgenodigd om met Chicks and the City te praten over zijn tweede boek ‘Roze Brieven’. ‘Roze Brieven’ is een verzameling van de brieven die hij ontving na de uitgave van zijn eerste boek ‘CONFETTIREGEN’, waarin hij openhartig spreekt over zijn coming-out. Naast het interview las chick Amber een aantal emotionele en hartverscheurende passages voor uit beide boeken. De podcast kun je hier terugluisteren!

De poel van inspirerende (alumni) chicks en gasten is onuitputtelijk en dat blijkt zo maar weer! Nou Splinter, wij wachten vol smart op onze uitnodiging voor jouw talkshow?

Tekst door: Amber Brabander

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *