Chicks On Screen kookt voor IC-medewerkers van het Ikazia Ziekenhuis

Chicks On Screen kookt voor IC-medewerkers van het Ikazia Ziekenhuis

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander? 

Van het publieke applaus voor mensen in de zorg tot aan 183 Europese radiostations die tegelijktijdig het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ draaien: we dragen de mensen die werkzaam zijn in de zorg een warm hart toe. Zo ook Joffrey Gareng, de eigenaar van eethuis Toko Rilah. In tijden van de coronacrisis maakt hij lekkere Surinaams-Javaanse maaltijden klaar voor IC-medewerkers van het Ikazia Ziekenhuis. In deze tweede aflevering van Chicks On Screen loopt reporter en radiochick Lorainne Berggraaf een middagje mee in de keuken van Joffrey.

Ook vertellen de chicks Rosalie Brouwer, Kubra Murt en Chiara d’Ailly in korte vlogs hoe zij omgaan met de coronasituatie.

Tijdens het bereiden en leveren van de maaltijden houdt Joffrey zich uiteraard aan de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM. De handen worden regelmatig gewassen en gedesinfecteerd. Ook de mondkapjes worden regelmatig vervangen. Maar hoe is hij eigenlijk bij het Ikazia Ziekenhuis terecht gekomen? Mag iedereen zomaar maaltijden koken en leveren? En aan welke voorwaarden moet je voldoen? Bekijk de aflevering voor het antwoord op deze vragen en meer! 

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks And The City en of Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort! 

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *