S02E14 Jamie Li, Nina Pierson, Emilie Sobels, Teske de Schepper en Kelly Weekers #Girlboss

S02E14 Jamie Li, Nina Pierson, Emilie Sobels, Teske de Schepper en Kelly Weekers #Girlboss

Tijdens het #Girlboss event in het Bibliotheektheater in Rotterdam vraagt onze eigen Natasja Morales superchicks als Jamie Li, Nina Pierson, Emilie Sobels, Teske de Schepper en Kelly Weekers het hemd van het lijf. Ook radiochick Amber Brabander is altijd van de partij! In deze podcast aflevering blikken Natasja en Amber samen terug op de girlboss avonden en delen ze welke tips hen echt zijn bijgebleven!

Onze radiochick en sterreporter Amber Brabander praat na afloop van elke girlboss avond nog even na met de girlbosses en stelt hen haar eigen brandende vragen. In deze korte reportages geven de verschillende girlbosses ons een aantal extra tips over het najagen van je dromen.

De Podcast

Natasja Morales en Amber Brabander hebben al heel wat girlbosses mogen ontmoeten en spreken. Welke girlboss was stiekem hun favoriet? Wie gaf de beste tips? En welke tips hebben ze zelf al toegepast? Dat en meer hoor je in deze aflevering. Daarnaast luisteren we ook naar fragmenten uit de reportages die Amber maakte.

De Girlbosses

De girlbosses blinken allemaal uit in hun vakgebied en mogen zichzelf zeker een rolmodel noemen. We stellen ze even voor!

Jamie Lie

Jamie Li is beauty- en moderedacteur en oprichter van Quarter magazine. Ze werkte ook vijf jaar voor mediagigant Sanoma Media waarvan vier jaar als beauty & style editor voor glossy tijdschrift Beau Monde. Jamie Li is daarnaast ook vooral bekend van haar wekelijkse vlogs. In haar vlogs gaf ze kijkers een kijkje in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert. In 2018 bracht zij haar spraakmakende debuut ‘Sexy but tired. But sexy uit.’. Een jaar later volgde No filter- Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In dit boek maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. Denk aan de worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen en hoe je karma te vriend houdt. Lees hier meer over Jamie Li!

Nina Pierson

“Ik noem mezelf een impact-ondernemer, omdat ik vind dat alles wat ik doe moet bijdragen aan een positieve en betere wereld”, vertelt Nina Pierson in een interview met Linda.tv. Deze milieubewuste girlboss richtte dan ook samen met haar man de biologische saladebarketen SLA op. In 2013 openden zij hun eerste SLA-vestiging in Amsterdam. SLA heeft als nobele missie: ‘gezond en duurzaam eten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken’. Inmiddels zijn er maar liefst twaalf SLA-vestigingen in Nederland! Verder is Nina ook de oprichter van het creatief agentschap van PUP en van het online lifestyle magazine Bedrock. Lees hier meer over deze impact-ondernemer!

Emilie Sobels

Emilie Sobels is de oprichter van Hashtag Workmode en bestellerauteur van Babe you got this. Tijdens haar studie aan het Amsterdam Fashion Institute bouwde zij mee aan de lancering van Fashiolista, het grootste internationale online-modeplatform dat Nederland heeft gekend. In 2015 richtte zij haar eigen onderneming Hashtag Workmode op, een all-female co-working space in Nederland, voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die met name actief zijn in de creatieve en online industrie. Met haar passie voor female empowerment bereikt Emilie dagelijks tienduizenden carrièregerichte vrouwen in Nederland en België. Lees hier meer over girlboss Emilie Sobels!

Teske de Schepper

Teske is een succesvolle zangeres, blogger en vlogger. Voor haar debuutalbum ‘Porselein’ schreef ze haar eigen nummers. In maart 2019 trad zij met haar Porselein- tour op in verschillende Nederlandse zalen.   Eind 2014 bracht ze haar eerste single Rewritten uit. De single stond wekenlang in de Tipparade van de Top 40 en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2016 tekende Teske bij Top Notch en maakte ze met Mr. Polska &  Boaz de zomerhit Samen. Ook dit nummer deed het goed! Het nummer werd gebruikt in een commercial van OLA en Teske ontving er een goudenplaat voor. Lees hier meer over Teske!

Kelly Weekers

Kelly Weekers is psycholoog, ondernemerscoach en auteur van de bestseller Happy Life 365. Daarnaast wordt Kelly ook regelmatig gevraagd als spreker en expert bij tv-programma’s als RTL Boulevard. Haar eerste boek Happy Life 365 hielp al meer dan 60.000 lezers de regie te pakken over hun eigen geluk en succes. Na haar bestseller boek Happy Life 365 is Kelly Weekers terug met het langverwachte vervolg: Happy Lifehacks 365. In dit boek laat Kelly aan de hand van concrete stappen en oefeningen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Deze positieve denkwijze zagen we tijdens het #Girlboss event terug in deze tip van Kelly: “Tachtig is prachtig”. Oftewel wees niet te perfectionistisch 80% is goed genoeg. 

Kijk elke woensdag van 19:00 tot 20:00 uur live mee op onze Facebookpagina. De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, SpotifyApple Podcasts en Tunein!

Beluister hier de podcasts met deze girlbosses terug.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *