Chicks And The City zoekt Super Chicks en Dudes

Vanaf woensdag 28 september start Chicks And The City alweer met het 6e seizoen! De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel toffe en inspirerende gasten in de studio gehad en ook voor dit seizoen zijn we weer op zoek naar super chicks en dudes. 


Laten we eerst je geheugen even opfrissen en kijken naar de gasten van afgelopen jaren!

Super Chicks of een Super Dudes zijn mensen die je inspireren, die iets tofs hebben gedaan of doen, het zijn onze role models!

daniellevangrondelle_3_0Super Chick Danielle van Grondelle

Plus-size model van Nederlandse bodem die het volledig aan het maken is in New York. Eind 2015 haalde ze zelfs alle kranten met het nieuws dat ze tijdens de Fashion Week in New York met haar maat 42 op de catwalk mocht verschijnen! In onze show vertelde ze hoe het leven van een supermodel er aan toe gaat.

caro_emerald_15Super Chick Caro Emerald

We hebben onze ‘mysteryguest’ een tijdje geheim weten te houden, maar in december was toch echt de enige echte Caro Emerald te gast bij Chicks And The City. De luisteraars kregen zelfs de kans om vragen in te sturen die tijdens de show aan de bekende zangeres gesteld zou worden.

 

kim-vengaboysSuper Chick Kim Sasabone van de Venga Boys

Als je de naam Kim Sasabone hoort gaat er misschien niet direct een belletje rinkelen, maar als we zeggen ‘BOOM,BOOM,BOOM, dan weet jij natuurlijk direct dat het over de Vengaboys gaat! Kim is een van de vier bandleden, en reist nog steeds de wereld rond met de Vengaboys. Toen ze bij ons in de show was, was ze net moeder geworden en vertelde ze ons hoe zit dit allemaal combineert.

emmalybrownSuper Chick Emmaly Brown van the voice of Holland

Deze pittige dame stond in de finales van The Voice Of Holland onder leiding van coach Trijntje Oosterhuis. Ten tijde van de uitzending was TVOH nog in volle gang en vertelde Emmaly over deze geweldige ervaring.

 

Joghaa1Super Chick Aranka van der Voorden van #FitGirlCode & Jogha

Aranka is eigenaar van het sportkledingmerk Yogha en bedenken van het vrouwenplatform #FITGIRLCODE. Aranka was 30 maart bij ons te gast en vertelde ons over haar missie: vrouwen doen inzien hoe sterk en uniek ze zijn, en hen in staat stellen om de fitste versie van zichzelf te worden.

 

38NESIM_CR_Naduah_ZahradnikSuper Dude Vlogger Nesim

Een jongen van de straat die uitgroeide tot Youtube-sensatie, met 70.000-80.000 subscribers. Met Nesim, ook wel bekend als Najih, praatten we over zijn succes als vlogger en hoe hij dit voor elkaar heeft gebokst.

 

Dit is slechts een kleine greep uit de vele gasten die langs zijn gekomen bij Chicks And The City. De gasten variëren van jong tot oud en van politicus tot zangeres, maar altijd met een inspirerend verhaal!


Ook voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar toffe Super Chicks en Dudes. Ben of ken jij zo’n toffe chick of dude? Dan willen we graag kennis met jou maken!  Stuur een mailtje naar chicks@chicksandthecity.nl en wie weet zien we jou binnenkort bij ons in de studio.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *